Skateboardramp i Dalsjöfors

Våren och värmen har kommit för att stanna. Det är hög tid att sätta igång skateboardrampbygget! Vi behöver bygghjälp! Du som gärna åker skateboard är välkommen att höra av dig till Nina på 033 272 710 eller maila till [email protected]. Du får gärna komma in till oss vid torget och diskutera upplägget. Ta gärna med dig en vuxen (även om ni själva skall göra det mesta av byggandet).
/håkan

Spelning

I lördags var det spelning på rockborgen som såmånga gånger förr. Det är ofta där unga som spelar musik uppträder första gången. Apollo, Depressive art och Circus Miramar var bande denna lördag och publiken bestod av allt från 12-40 åringar.

Det roliga är att min syster fick med mig för att se Circus Miramar som jag själv lyssnade på för 10 år sedan och glömt, men som hon nu gillar. Det var jätteroligt och en bra stämning hela kvällen. Jag hoppas att alla vuxna som har möjligheten att gå på sådana spelningar gör det för att se hur trevligt det är. Men glöm inte öronproppar!

/Nina

Hjälpruta

Till höger på denna sida, under kalendern, så har vi lagt in en liten hjälpruta ("Såhär kommenterar ni i bloggen:") för hur man skriver in kommentarer.
Det är fritt fram att skriva under "kommentarer" och komma med synpukter, förslag och egna idéer.
Detta för att vi ska kunna hålla en så bra direkt dialog som möjligt.

Äntligen!

Har vi fått en möjlighet att prata med omvärlden via internet. Underbart tycker jag. Hoppas att riktigt många Toarpsbor tar tillfället i akt och berättar om sina goda idéer.
/Håkan

Tack!

Vi vill skicka ett stort tack till Ellen Sepp som hjälpt oss att designa våran blogg.
Din hjälp har varit enorm.

Bloggen är igång!

För att skapa mer direkt dialog med er i Toarp så ska vi i Attraktiva Toarp ge oss in i bloggvärlden! Vi ska försöka berätta om vårt dagliga arbete så att ni vet vad som händer, men även för att göra Attraktiva Toarp till ett konstruktivt och mer levande forum.

Välkomna!