Mycket på gång

Just nu händer väldigt mycket i Toarp. I går var det näringslivsträff, vi planerar ett sommarlovsprojekt, skatebygget kommer igång i Dalsjöfors, vi har förhoppningsvis ett rampbygge i Målsryd, vi samarbetar kring Almedahlsmuséets framtid och fler och fler har hittat dörren in till kontoret och projektidéerna börjar rulla in. I och med detta behöver vi idéer till hur vi kan presentera de inkomna förslagen så att alla ser och på så sätt skapa kontakter och projektgrupper.


/Nina

Byalagsträff i Dannike

Måndagen 16 April hade vi Byalagsträff i Dannike Församlingshem. Björn Bergqvist och Ulf Olsson, kommunstyrelsens ordförande resp. vice ordförande var några av de c:a 20 deltagarna. Det var, förutom Seglora Byalag, mest byalag öster om Borås.
När våra kommunalråd tar sig tid att komma på dessa Byalagsträffar tycker vi det är synd att flera byalag inte passar på tillfället till denna unika möjlighet till direktdialog.
/Håkan

Skateboardramp i Dalsjöfors

Hittills har det varit mycket snack och väldigt lite verkstad. Men i onsdags kom ÄNTLIGEN materialet. På lördag 21 April smäller det. Då är det ett gäng som börjar bygga den så länge efterlängtade SKATEBOARDRAMPEN. Lycka till med alla skatare och föräldrar!
/Håkan

Dannikedagen 15 September

Tisdagen den 17 April hölls ett första inledande möte, i klubbstugan, för att utforma en Dannikedag. Alla inbjudna föreningar var representerade. Anledningen till att skapa en Dannikedag är i första hand att förstärka vi-känslan bland Dannikeborna vilket är en utmärkt anledning, faktiskt den bästa. Lycka till!
/Håkan

Påskvecka

Tydligen är det en stressig vecka. Jag som alltid har förknippat påsken med vila. Måndagen började med ett bra skatemöte med stor uppslutning. Frustrationen var stor över att det inte hände något, men nu ska det komma igång. Om inte denna vecka så nästa. Nu handlar det mer om leveranstider från inköpsstället. Puh! Det har verkligen varit en pers att styra upp arbetet med rampen. Men den ser ut att bli klar åtminstonde innan jag slutar i juni. Dessutom har jag efter lite påtryckningar bestämt mig för att testa att åka själv. Får plocka fram handledsskydd, knäskydd, armbågsskydd och hjälm så är jag home safe. Det är lite som att dyka - "det är inte meningen att man ska vara snygg" - som min dykinstruktör så fint uttryckte det. Trotts allt så är asfalt hårdare än snö och mina knän mjuka(re)!? < såkallad kvinnlig logik.

Glad och trevlig påsk

//Nina

PS. Jag ser gärna att vi får en seniorskategrupp och även att fler tjejer pallrar sig upp på brädan.

Glad Påsk!

Alla glada Toarpsbor och framför allt alla glada bloggare önskas en riktigt trevlig påskhelg.

projektledarna